Start

Diensten

Personeel

Links

Contact

Wie zijn wij?

Het kantoor is ontstaan uit de gedeeltelijke overname van een accountantskantoor uit Scheveningen en opgericht op 16 maart 1996. Vanaf 3 december 2003 zijn wij gevestigd in een nieuw kantoorpand aan de Valentijnsingel 5, in het buurtschap Papenveer (Gemeente Nieuwkoop).

In het kader van verdere professionalisering zijn wij vanaf november 2007 gecertificeerd lid van de NOAB.

Tevens hebben we een samenwerkingsverband met van Arkel & Wiggers accountants en adviseurs in Leiden.

Hans Versteeg: na 22 jaar gewerkt te hebben bij accountancykantoor Rietvelt heb ik mijn toenmalige werkzaamheden voortgezet in een zelfstandige onderneming. Achteraf gezien een succesvolle carrière move die al snel resulteerde in het zoeken naar geschikte kantoor-, ontvangst- en archiefruimte. Ik heb niets met de "uurtje factuurtje" mentaliteit, vind het juist interessant om met mensen te brainstormen over hun (op te richten) onderneming. Het geeft mij een goed gevoel als ik kan bijdragen aan het ontstaan en/of het blijven ontwikkelen van een geslaagde onderneming.

Elly Versteeg: In het begin nam ik ter ondersteuning in de drukke maanden van het jaar het invoeren van administraties voor mijn rekening. Langzaam maar zeker nam ik daarnaast de secretariële zaken van Hans over, zodat hij meer tijd kan vrijmaken voor advisering en ondersteuning.