Over ons

Het kantoor is ontstaan uit de gedeeltelijke overname van een accountantskantoor uit Scheveningen en opgericht op 16 maart 1996. Vanaf 3 december 2003 zijn wij gevestigd in een nieuw kantoorpand aan de Valentijnsingel 5, in het buurtschap Papenveer (Gemeente Nieuwkoop).

In het kader van verdere professionalisering zijn wij vanaf november 2007 gecertificeerd lid van de NOAB. Tevens hebben we een samenwerkingsverband met LION Finance in Den Haag.

Hans Versteeg: na 22 jaar gewerkt te hebben bij accountancykantoor Rietvelt heb ik mijn toenmalige werkzaamheden voortgezet in een zelfstandige onderneming. Achteraf gezien een succesvolle carrière move die al snel resulteerde in het zoeken naar geschikte kantoor-, ontvangst- en archiefruimte. Ik heb niets met de “uurtje factuurtje” mentaliteit, vind het juist interessant om met mensen te brainstormen over hun (op te richten) onderneming. Het geeft mij een goed gevoel als ik kan bijdragen aan het ontstaan en/of het blijven ontwikkelen van een geslaagde onderneming.

Altijd actueel overzicht op uw administratie?

Maak kennis met ons!

Voordelen

  • Uw administratie op orde
  • U doet waar u goed in bent
  • Scherpe tarieven
  • Inzicht in uw situatie
  • Niet teveel belasting betalen
NOAB Keurmerk
Uw administratie op orde
Volwaardige gesprekspartner